perjantai 4. toukokuuta 2012


TERVETULOA Cambridgenherttuaparin omaan blogiin.

Prinssi William piti Kate Middletonia vain ujona opiskelutoverinaan, kunnes tämä esiintyi muotinäytöksessä läpinäkyvässä mekossa. Ensin kaksikosta tuli kämppiksiä, sitten rakastavaisia.
Prinssi Williamin ja Kate Middletonin yhteinen taival alkoi syksyllä 2001, kun tuolloin 19-vuotiaat nuoret aloittivat taidehistorian opinnot St. Andrew'sin yliopistolla Skotlannissa. Katseet kohtasivat useita kertoja merenrantakaupungin kampuksella.
Katen viehätysvoima puri prinssiin lopullisesti vasta vuotta myöhemmin, kun Kate puki päällensä läpinäkyvän mekon ja hyppäsi malliksi muotinäytökseen. Yleisön joukossa istunut William ei saanut katsettaan irti kaunottaresta, jota oli siihen asti pitänyt vain ujona opiskelijatoverinaan.
Rakkaus ei kuitenkaan syttynyt ensi silmäyksellä - ainakaan Katen puolelta. Kun pari esiteltiin, Kate punastui ja pakeni paikalta. Sinnikäs William ei ollut ihastuksensa karkailusta moksiskaan: prinssi päätti tutustua ujoon ja hiljaiseen tyttöön, jota ei saanut mielestään.

Kämppäkavereista rakastavaisiksi
Pari ystävystyi ja alkoi viihtyä samassa kaveriporukassa. Vuoden 2002 syksyllä Williamista ja Katesta tuli kämppiksiä. Rakastavaiset muuttivat opiskelijataloon, jossa molemmilla oli oma huoneensa.
Williamin mukaan rakkaus kahden läheisen ystävän välillä roihahti toden teolla vasta tuolloin: pari huomasi, että heillä oli paljon yhteistä. Kumppanuus oli kasvanut syväksi rakkaudeksi.
Sekä Kate että William ovat kertoneet, että huumorintaju veti toisessa eniten puoleensa. Prinssiä viehätti Katen mutkattomuus, suorapuheisuus ja tavallisuus. Keskiluokkaiseen perheeseen syntynyt Kate ei pelännyt ronskejakaan vitsejä, kun siniverinen prinssi taas oli tottunut jäykempään menoon.
Williamia vitseillään naurattanut Kate alkoi pian ruoan ja viinin merkeissä kotikeittiössä vietettyjen ensitreffien jälkeen viihtyä prinssinsä rinnalla yhä useammin.

Julkinen suudelma sinetöi romanssin
William ja Kate salasivat suhteensa vuosikausia. Heidät nähtiin yhdessä useita kertoja, mutta William kiisti seurustelun. Suhteen vakavuus paljastui vasta maaliskuussa 2004. Tuolloin William vei Katen ensimmäiselle yhteiselle hiihtolomalle Sveitsin Klosteriin ja parin onni paljastui laskettelurinteessä otetuista valokuvista.
Salaisuuden tultua julki silminnähden rakastunut pari näyttäytyi yhdessä muun muassa ystäviensä häissä ja urheilutapahtumissa. William sinetöi romanssin näyttävästi keväällä 2006 samassa paikassa, jossa suhde alun perin paljastui: prinssi suuteli prinsessaansa suoraan suulle kameroista välittämättä.
Pariskunta sai jatkuvasti kiistää olevansa kihloissa, vaikka huhut velloivat villeinä. Sormuksen perään haaveileva Kate sai pian lehdistössä lempinimen Waity Katie - odotteleva Katie. William ei sen sijaan häitä haikaillut. Hän toppuutteli, että vielä ei ollut avioliiton aika.

Ero musersi Katen
Vuoden 2007 alussa parin rakkaus ajautui karikolle. Ujo Kate ei kestänyt julkisuuden painetta, ja William oli liian kiireinen lohduttaakseen tyttöystäväänsä. Pian William ilmoitti - koko kansan järkytykseksi - haluavansa keskittyä uraansa Britannian lennostossa. Aikaa seurustelulle ei enää ollut.
Williamin sokkipäätös musersi Katen. Hän vetäytyi julkisuudesta ja uppoutui työhönsä vaateketjun sisäänostajana. Williamin ura lähti nousuun, ja veikkaukset uudesta tyttöystävästä kävivät kuumina.
Muutamaa kuukautta myöhemmin lähipiiri vahvisti huhun olevan totta: prinssillä oli tyttöystävä - mutta kyseessä olikin Kate. William sai rakastettunsa takaisin myönnettyään, että ero oli virhe.

Kosinta savannilla
Katen mukaan ero vain syvensi parin välejä. Rakastavaiset eivät enää peitelleet onneaan - oli vain ajan kysymys, koska prinssi kosisi prinsessaansa.
Kahta vuotta ja useita yhteisiä lomamatkoja myöhemmin, lokakuussa 2010, William matkusti Katen ja lähimpien ystäviensä kanssa safarille Keniaan.
Se, kuinka kosinta tapahtui, on yksi rakastavaisten tarkoin varjelluimmista salaisuuksista, mutta Lontooseen palattuaan William ja Kate olivat kihloissa. Kate suostui myöhemmin paljastamaan, että kosinta savannilla oli erittäin romanttinen ja että se tuli täytenä yllätyksenä, vaikka häistä oli jo puhuttu. William puolestaan paljasti kantaneensa äitinsä sormusta repussaan kolme viikkoa ennen kosintaa.
Williamin mukaan aika avioitumiselle ei voisi olla sopivampi: tuleva kuningas nai kuningattarensa vuosisadan juhlissa, joiden yksityiskohdat on hiottu tarkkaan. Williamin ei halua, että kenellekään jää epäselväksi, mikä parin liitossa on tärkeintä - aito rakkaus.


(EN AIO TÄSTÄ ENENPÄÄ MUISTUTTAA/KERTOA; KÄYKÄÄ KATSOMASSA RUOTSIN KRUUNUNPRINSESSAPARI-BLOGI OSOITTEESSA; vicotoriajadaniel.blogspot.com
TUO ON TOINEN TEKEMÄNI KUNINKAALLIS´-BLOGI) Kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti